• Min historie

    MONDLE© har taget mig tilbage til barndommen, hvor min mor tegnede kruseduller for mig, og en af de bedste ting jeg vidste var, at farvelægge alle felterne i al verdens farver. Og gæt en gang? Mit indre barn er stadig i live! Nu tegner jeg mine egene kruseduller tegninger, og jeg elsker stadigvæk at farvelægge alle felterne. Genopdag kreativitetens magi med MONDLE, omfavn dit indre barn med begyndelsen til tidløse fortællinger, som er mere end bare plakater.

  • Inspiration fra over 500,000 år siden

    Dyk ned i en verden med MONDLE, hvor kunst møder nostalgi, der gentager glæden ved barndommens kruseduller. Håndtegnet munterhed opgraderet fra over 500.000 år siden, hvor vores forfædre tegnede fortællinger på hulevægge. Lad dit indre barn give dig et kæmpe "high-five" for at gøre voksenlivet meget mere farverigt.

  • MONDLE© på lærred

    MONDLE© er min personlige stil som er født af min fascination for farver, enkelthed og leg. Jeg er drevet til at udforske mit indre barn for at formidle det i den fysiske verden, som kommer til udtryk på papir og siden 2023 på lærred. MONDLE er en kruseduller serie men med en Ph.D. i munterhed. Kontakt mig ved interesse.