KORSBAEK FOR ELEFANTERNE

AALBORG ZOO AFRICAN WILDLIFE SUPPORT

”I kampen mod krybskytter donerer Korsbaek Visual et beløb til Aalborg Zoo's prisvindende projekt”

 • Grøn Produktion

  For at reducere vores klimafodaftryk er alle trærammer, der sælges på shoppen, lavet af miljøvenligt materiale. Hos Korsbaek Visual er kun det bedste godt nok. Jeg har specielt udvalgt håndlavede rammer der er af den bedste kvalitet på markedet. Rammerne er af massivt træ og fremstår derfor mere autentisk og rå.

  Printet på 230g mat forbedret papir, specielt udvalgt af mig til det bedste resultat og repræsentation af et faktisk artwork. Produktionslinjen er grøn og planter flere træer end der bliver fældet. EU-certificeret og FSC godkendt. I kategorien Kunst / High end.

  Kernen i forpligtelsen til ekspertise, er dedikation til kun, at bruge de fineste materialer, kombineret med eksperthåndværk, hvilket resulterer i rammer, der ikke kun er visuelt betagende, men bygget til at holde i mange år.

 • Hvorfor bekymre sig

  I løbet af det sidste årtier antallet af elefanter faldet med 62% og de gigantiske dyr kan for det meste være udryddet ved udgangen af det næste årti. Det anslås, at omkring 100 afrikanske elefanter bliver dræbt hver dag af krybskytter, der søger elfenben, kød og kropsdele.

  Et umætteligt ønske om elfenbensprodukter på det asiatiske marked gør den ulovlige handel med elfenben yderst rentabel og har ført til slagtning af titusindvis af afrikanske elefanter. Fra 2011 mister verden flere elefanter, end befolkningen kan reproducere, hvilket truer fremtiden for Afrikanske elefanter på kontinentet. Transfrontier Africa, driver en forskningslejr i det 52.000 hektar store naturreservat Balule i Greater Krüger National Park, Sydafrika, som står for den indsats, der skal gøres i forbindelse med dyr, der f.eks. kommer til skade i forbindelse med krybskytteri, eller sørger for at bringe undslupne dyr tilbage til reservatet.

KUNSTEN ER AT LEVE

På grund af den store stigning i krybskytteri dannede Transfrontier Africa anti-krybskytte-enheden "Black Mamba APU" tilbage i 2012. Det er en gruppe på mere end 36 lokale kvinder, der bliver brugt som beskyttelse mod krybskytteri. Den Sorte Mamba fungerer som Balule Naturreservats førende og vigtigste forsvar mod krybskytter.

Korsbæk Visual har med stor tillid i Aalborg Zoo valgt at donere 100 % af overskuddet fra "The Mighty Elephants" til deres African Wildlife Support, fordi de ved at inspirere og rådgive mennesker er med til at sikre bedre forhold omkring dyr og natur, og dermed hjælpe dyr hvor lidelsen er størst for et liv frit fra elendige forhold og beskyttelse mod krybskytteri.

Korsbaek Visual x Aalborg Zoo

FOR YOUR HOME

KORSBAEK VISUAL FOR ELEFANTERNE

Jeg har altid haft et ønske om, at bruge min kunst til at gøre en forskel. Klimaforandringer udfordrer vores forhold til naturen og stiller spørgsmål til vores ansvar, for naturens tilstand. Mennesket har altid forsøgt at påvirke og udnytte naturen omkring sig for at overleve, for eksempel ved at tænde ild og lave bål, ved at dyrke og høste jorden, udvikle fangstmetoder og holde kvæg. Det har i dag udviklet sig til, mennesket for alvor er begyndt, at udnytte naturens ressourcer og energi til, at skabe større rigdom og velstand for sig selv.

Det moderne samfunds udnyttelse af ressourcer er, en stor trussel mod den biologiske mangfoldighed. De resterende bestande af elefanter, næsehorn og mange andre arter, af store dyr er under stærkt pres og ofte i hastig tilbagegang, på grund af krybskytteri og tab af levesteder.

I de sidste 40 år har menneskelig indgriben i naturen, halveret verdens befolkning af dyr, planter og insekter. Kampen mod krybskytter kan kun vindes, gennem uddannelse af lokalsamfundet. Det er her Black Mamba APU kvinderne gør en væsentlig forskel. De har kulturelt set en langt større troværdighed end mændene, og de lader sig ikke bestikke.

TAK FORDI DU BEKYMRE DIG

Tina Korsbaek

Creative Designer
Korsbaek Visual
Denmark