Contact

Personen bag

Mit navn er Tina Korsbæk Holm, f. 1989. Jeg deltids etablerede mig som kunstner tilbage i 2019. Det gjorde jeg forud mine 7 år i Norge og en kort fodboldkarriere som professionel på højeste plan i Danmark. Kunsten blev et sted jeg kunne slappe af og glemme alt om potentiel hverdags pres og forpligtelser overfor elite miljøet og familien.

Drømmen om et kreativt liv, har fået mig til at gå all in på kunsten og forfølge drømmen som selvstændig kunstner.

Du er altid velkommen til at tage kontakt med spørgsmål
om produkter, reklamationer eller generelle spørgsmål.

Contact form

Introduktion

For mig handler kunsten om de spontane følelser og tanker, der opstår i en, som i et barn - hvor man ikke er bange for, ikke at have forstået tankerne eller meningen bag et værk, men hvor man bliver inspireret af fantasien og de spontane tanker.

Jeg har altid elsket at udforske og afprøve grænser og med kreativiteten giver det os mulighed for at forestille os ting, der ikke er direkte foran os, men hvor man kan lade sine tanker udfolde sig på et stykke papir. Jeg har mange ideer og mit uendelige kreative univers kommer til udtryk i både malerier, figurer og ikke mindst grafisk kunst. Min drøm er at skabe et univers som verden kan dykke ned i og føle sig inspireret af. Et univers som handler om at afprøve grænser og udforske ting der skal engagere sig med seeren og få dem til at spørge, udfordre og tænke.